Ha nem jöttünk ki a gondozókkal, éreztetnéd ajándékban?
Bölcsödei ballagás.
Én úgy voltam eddig az egésszel, hogy voltak ugyan néha viták, neheztelések (pl 16 után értem a gyerekért, férjem este 18- ig dolgozik minimum), de alapvetően szerintem átlagos "bölcsiéveket" zártunk.
De erre ballagáson..
A gondozó akivel beszélgettem pár szót, közli a többi dolgozóval, hogy úgy inna pezsgőt..
Kicsit magamra vettem, tekintve, hogy velem beszélgetett, amikor ez eszébe jutott. Férjem azt mondja ne foglalkozzak vele, de nekem meg az jutott eszembe konkrét utolsó napra meglepem egy kaspós virággal és egy minipezsgővel...
Ezt nem is tudom eldönteni. Lehet tulreagálom.
De ha mégis kapna pezsgőt, legfeljebb nem veszi célzásnak akkor, pont úgy, ahogy nekem sem kellene az elejtett mondatát..
Gondoltam pont annyi lenne mellé a komment, amit tőle kaptam.
...és egy kis pezsgő, mert hiányolta a ballagáson :)
Nincs problemad ezert csinalsz magadnak...
;)
Ohh, atyám.
Inkább neked kène egy kis pezsgőt inni, hogy lehiggadj! Honnan sikerült behalluci álni, hogy ez azt jelenti, hogy nem szerette a gyereked???
Szerintem is kicsi a valószínűsége hogy ebben bármiféle célzás volt. Amikor elolvastam a kérdést nekem le sem esett, hogy mit is vettél magadra de látom nem csak én nem értettem. :-)
Szóval szerintem: ballagás, évzárás, egyenlő ünnepség valamilyen szinten, ezért eszébe jutott hogy jól esne egy behűtött pezsgő. De akár bort is mondhatott volna, ha azt szereti...
Ne kattogj rajta, totál felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!