Bölcsi lakcím, vagy munkahely szerint?
Az az igazság h ezt a kiszemelt bölcsiben kéne megkérdezned. Nálunk ( pest mellett) a lakcímileg idetartozókat veszik be elsősorban. És nagyon nagy a túljelentkezés.
Hívd fel őket h az esetedben mire számíthatsz.
Törvényileg megteheted, a gyakorlat a zsúfoltság függvénye.
Nekem az elsőt pl nem vették fel a lakásunk! melletti bölcsődébe - egy utcával arrébb, már másik kerület -, ami a munkahelyem miatt beadhattam és bíztattak is rá, első évben még a kerületibe sem. Szerencsére jött a kisteső és egy év múlva a kettőt együtt adtam be újra munkahely miatt a lakás mellettibe, megint nem vették be egyiküket sem, de még a kerületibe is csak abba, ami 6km-rel odébb van és teljesen kieső útvobal. Ez 2 óra utazás naponta, de legalább felvették valahova őket ami nem 100K/fő/hó.
Azt tanácsolom, mindenhova, ahova csak jogosult vagy, add be. Egyébként pedig a munkahely melletti a szerencsésebb, mert tovább tudsz dolgozni és a gyerekek amúgysem igyekeznek hazafelé még délután. Nekem legalábbis még így is be kell velük mennem a játszótérre, 6 előtt nem jövünk haza, hiába kell elindulnom 3-kor, hogy odaérjek értük zárásig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!