Kislányomat nyárra be tudom adni bölcsödébe? Van rá esély, hogy beveszik? A bölcsikben mikor van általában nyári szünet?
Ősszel kezdené az ovit. Eredeti terv az (volt) , hogy szeptemberben beszoktatom az oviba és októberrel visszamegyek dolgozni.
Viszont a munkahelyemen azt szeretnék, hogy már júliusban visszamenjek dolgozni.
Most nem tudom mit csináljak. Van értelme egyáltalán két hónapra beszoktatni egy bölcsibe, majd szeptembertől az oviba? Nem rossz ez neki? Egyáltalán augusztusban van bölcsi?
32! az átkozódást a 28-as hozzászólótól idéztem "A földhöz is veheted magad, akkor sem azért van a bölcsőde", tehát az ő értelmi színvonalát minősítsd, ha kérhetem. Köszönöm!
A bébiszitter annak való, aki meg tudja fizetni. A bébiszitter a kisgyereknek egy idegen, ugyanúgy, mint első nap, első héten a bölcsis dolgozók. Egyiktől sem lesz baja, lelki sérülése. A bölcsőde mire való, ha nem arra, hogy a szülők dolgozhassanak és ha már dolgoznak, ne veszítsék el a munkahelyüket amiatt, hogy a bölcsi lassan többet van zárva (ilyen szünet olyan szünet), mint amennyi szabadsága van a két szülőnek együttvéve. Pedig a szabadság nagy részét a családnak együtt lenne jó (és ideális) tölteni a gyerek érdekében, ugye? Na, ezen kell változtatni!
Drága utolsó!
A 28 én voltam és a földhöz is veheted magad meg véletlenül sem atkozodas, ellenben a "Kívánom neked, hogy kerülj olyan helyzetbe..."
A bölcsőde nem arra való, amire a kérdező használni akarja. Nem rövidtávú gyermekmegorzo. Az továbbra is a bébiszitter - hogy még tudja e fizetni, vagy sem, az meg nem tartozik ide. Két hónapra nem veszik be a gyereket. Gondolj már bele egy picit józan paraszti ésszel : átlag bölcsiben hatalmas a tuljelentkezes, minden hely foglalt. Hova teszik Pistiket, akinek az anyukája most kitalált, hogy júliustól menne a gyerek két hónapot? Dobják ki a masik gyereket, akit az anyja időben beiratott, minimum a teljes nevelési évre? Vagy hogy képzeled, hogy oldják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!