Szeretném kislányomat bölcsibe adni a lehető leghamarabb. Mik a feltételei?
Figyelt kérdés
GYES-en vagyok,egyedül nevelem a kislányom.Szeretném a lehető leghamarabb bölcsibe adni,milyen papírok kellenek hozzá,stb?2017. jan. 30. 18:38
11/24 A kérdező kommentje:
Miskolcon lakunk,és igen tudom hogy nehéz bekerülni,azt viszont nem igazán terveztem hogy egyedül fogom nevelni és bölcsibe kell adnom.
2017. jan. 30. 19:11
12/24 anonim válasza:
Mivel a bölcsi nem kötelező, így az államinál nálunk kértek egy olyan papírt, hogy visszavesz a munkáltatóm. De lehet munkáltatói igazolás is jó, a lényeg, hogy van munkahelyed, mert azokat a gyerekeket veszik be állami bölcsibe, akiknek dolgoznak a szülei. Ha otthon vagy, nem hinném hogy felveszik max magánbölcsibe, az meg elég drága....
13/24 anonim válasza:
Én januárban intéztem a beiratkozást mikor a fiam bölcsis lett és szeptembertől kezdhette. Szóval lehet, hogy nem késtél még le semmiről.
14/24 anonim válasza:
Miskolc elég nagy, szerintem holnap telefonáld körbe az összes bölcsit hogy van-e hely. Valahol csak akad
15/24 anonim válasza:
Felelős gyerekvállalás újabb példája. Minden nőnek csak úgy szabadna gyereket vállalnia, hogy bizony kalkulál azzal, hogy egyedül marad akár baleset, halál miatt.
16/24 A kérdező kommentje:
Úristen ez komoly? Mit képzelsz te magadról? Honnan tudod milyen anya vagyok?
2017. jan. 30. 19:28
17/24 anonim válasza:
15, erdekes maskor meg mindenkinek azt a tanacsot adjatok hogy ne vetesse el mert van alberlet meg bolcsi....
18/24 anonim válasza:
Ha volt munkahelyed, akkor tudsz tőlük munkáltatóit kérni, attól függetlenül, hogy ott akarod hagyni. Persze ezt ne mondd nekik, csak hogy mikor mennél vissza, kérsz igazolást a bölcsihez, kiveszed a szabikat, beszoktatod a gyereket, aztán felmondasz és keresel másik melót. Ronda megoldás, de sokaknál működik.
19/24 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam csak ez tényleg olyan szemét megoldás....
2017. jan. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!