Szerintetek nem okoz ez valamilyen hátrányt, problémát a kislányomnak?
Figyelt kérdés
A kislányom 2,5 éves, szeptember óta jár bölcsibe. A csoportban 12-en járnak, ő egyedül lány. A vezető óvónő ígérte, hogy ha felvesznek még valakit, az kislány lesz. Erre a múlt héten felvettek egy kisfiút...:( Most már esély sincs arra, hogy még egy kislányt felvegyenek.
Nem káros ez mentálisan? Csak fiús játékokat játszanak körülötte, a wc-n is csak fiúkat lát. Szerintem ez nem túl szerencsés.
2017. jan. 28. 07:23
1/9 anonim válasza:
Miért, SZERINTED mi baja lenne ettöl?
2/9 A kérdező kommentje:
Átveszi a fiús szerepeket (pl. nem babázik csak autózik), azt hiszi, az a normális, ha valakinek kukija van, esetleg gátlásos lesz, hogy ő "más", állva akar pisilni, és még sorolhatnám.
2017. jan. 28. 07:35
3/9 anonim válasza:
Bár nekem lett volna ekkora szerencsém, hogy nem kis hercegnőcskékkel járok egy oviba meg iskolába, akkor most nem rettegnék a tyúkólra hajazó irodáktól :D
Az ég világon semmi baja nem lesz...
4/9 anonim válasza:
Nem lesz baja, akkor annak is baja lenne akinek csak ellenkező nemű testvérei vannak?
5/9 anonim válasza:
A nemi szerepeket túlértkelik. De ha emiatt tényleg aggódsz, akkor nyugodtan hord őt bölcsi után valamilyen lányos közösségbe, rengeteg lehetőség van :) (már ha nagyobb városban laktok). Szerintem nincs okod aggódni, egyrészt a sok mintát vesz át a körülötte lévő felnőttektől is, elsősorban tőled és az óvónőktől, másrészt attól még, hogy ott inkább "fiús" játékokat játszik, simán lehet belőle nőies nagylány.
6/9 anonim válasza:
Nyugi, semmi baja nem lesz, még akkor sem, ha állva akarna pisilni... :D Kb. 4 éves kora körül lesz rá igénye, hogy más kislányokkal rózsaszín masnis kupacba tömörüljön, de addigra bőven óvodás lesz. Addig meg nyugodtan autózhat meg focizhat, ha szívesen csinálja.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)
2017. jan. 28. 09:03
8/9 anonim válasza:
Nem lesz baja;)
Az én lányomnak csak fiú barárjai vannak az oviban,pedig lányok is vannak
Velük soha nem játszik
Ő is inkább autózik,mint babázik;)
9/9 anonim válasza:
Három fiú testvérem van, és nem nem akarok állva pisilni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!