Bölcsibe év közben is belehet iratkozni?
Ez nagyon attól függ, hogy hol laktok és milyen a telítettsége ott a bölcsiknek.
Úgy tudom elvileg nem kérhetik, de szokták azon a helyeken, ahol telített, hogy ezzel szűrjék, hogy azoknak legyen fenntartva a hely, ahol anyuka "tényleg dolgozik", sőt, ahová mi tartozunk, ott még azt is elmondta nekem a nő, hogy hiába jelentkeztem időben, mi "egész család" vagyunk, így a gyereket egyedül nevelők meg a szociálisan hátrányos helyzetűek meg fognak előzni minket...
Nálunk (Bp. forgalmas kerület) szeptemberben kellett jelentkezni a rákövetkező szeptemberre... Év közben itt csak akkor van esély, ha megüresedik egy hely, mert valaki költözik, vagy kistesó miatt anyuka otthon tartja a gyerekét stb.
Kérdezz körbe az illetékes bölcsikben.
Magán bölcsinél lehet esélyed simán, csak ott mindig az a kérdés, hogy megéri-e egyáltalán, mert a fizetésed nagy részét ráköltheted... (Persze ez függ a fizetésed mértékétől, biztos van, akinek megéri...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!