Budapesten keresek magánbölcsödét, óvodát, tudnátok ajánlani nekem ilyen intézményeket? Árt is írhattok, bár az nem számit.
Lehet zúgolódni...
De olvasni is tudni kéne.
Kiemelem az előző írományomból ami alapján ti is láthatjátok, nem vagyok egy sznob, felelőtlen anya.
❗Ürömben élünk, ezért valahol a közelben.
❗Viszont azért nagyon messze sem kéne lennie. (Pont a nagy forgalom miatt írtam, csak nem jutott eszembe leírni.)
Ürömben élünk, ezért valahol a közelben, de minden nap tudnánk vinni autóval, úgyhogy a távolság nem lenne gond, viszont azért nagyon messze sem kéne. A legjobb intézménybe szeretnénk íratni a férjemmel.
Felelőtlenről nem volt szó, csak sznobról. Alátámasztom:
"Árt is írhattok, bár az nem számit."
"A legjobb intézménybe szeretnénk íratni a férjemmel."
Ez sznob.
Próbáld majd újra feltenni a kérdést - kevésbé sznob fogalmazásmóddal - több sikerrel jársz. Segítek, így több választ kapnál:
- KÉRDÉS: Milyen magánbölcsödét/óvodát ajánlotok Budapesten? KIFEJTÉS: Ürömben élünk, tehát ehhez viszonylag közel eső intézményt keresünk.
És lám, máris nem hangzik annyira fölényeskedően. Biztos kapnál rá megfelelő választ. A magánbölcsőde kifejezés máris jelzi, hogy nem államira gondolsz.
nem Ürömben, hanem Ürömön éltek...
én a 3. kerületben dolgom magán bölcsödében, nem írom, hogy hol, úgysincs már hely, több mint 8 hónapja betelt a jövő év, a legnívósabb a környéken.
de se nyelv oktatás nincs, se sport! ezt te se gondolhatod komolyan, hogy majd a 2 éveseket bárki elviszi úszni mondjuk?
fejlesztésről meg annyit, hogy a legjobb nekik még a szabad foglalkozás.
mondjuk a katicát nézd meg, az ürömi útról nyílik, Ráby utca, ott minden nap van fél-egy óra foglalkozás. 75E a havidíj. tavasszal és ősszel lovagolni is viszik őket
bár most nyáriszünet van, de a főnök biztos elérhető
Ürömben?!Árt?!Számit?!Magánbölcsöde?!Kezekbe?!Ja,segítek:Ürömön,árat,számít(az í az hosszú)magánbölcsődét(a 2. ő az hosszú)kezekben talán.Bakker,Téged se az eszedért,az intelligenciádért vettek el....már ha frankó a kérdés.Mellesleg a GOOGLE a barátod!Neked jó lehet Szentendre is,mivel pont a forgalommal szembe mész(ha nem érted:onnan reggel Budapest felé van dugó,délután fordítva),de Pomázon,Budakalászon,és a III. kerületben is vannak lehetőségek.
Lehető legjobb kezekben:ha azt írom,hogy XY hely tuti jó,oda viszed?Nem ismersz,fogalmad nincs jót akarok,vagy megvezetlek.Talán keress ilyen helyeket,ballagj el,nézz körül,stb.,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!