Mi van ha nem érek oda a gyerekért, mire zár a bölcsi?
2 megoldást látok:
Előre megbeszélni a bölcsiben ezt a lehetséges problémát és hogy olyankor be tudja-e vállalni valamelyik gondozó, hogy marad (némi juttatásért cserébe).
Megkérni egy megbízható ismerőst, barátot vagy bölcsistárs szülőjét, hogy vigye el a gyerekedet magával, míg Te odaérsz hozzájuk.
Nálunk annak idején azt mondták a bölcsiben, hogy ha zárásig nem ér oda a szülő, kötelességük leadni a gyereket a gyermekvédelem megfelelő irodájában.
Persze ha ez ritkán fordul elő, és telefononelérnek, akkor kérdezz rá, hogy mi lehetne a megoldás Akár az, amit írtak is már előttem, hogy a gondozónő némi juttatás fejében vállalja, hogy hazaviszi a gyereket.
muszáj megszervezned vész esetére, hogy valaki legyen aki ilyenkor elhozza!
én gondozónő vagyok, nálunk a rendőrséget kell kihívni és ők viszik el a gyereket, én nem vihetem kapun kívül. elméletileg.
oké, nyilván ha ilyen lenne akkor nem a rendőrséget hívnám hanem anyukát és őszintén biztos megbeszélném vele, hogy elviszem magammal, de ottmaradni én se tudok, mert enyém meg ovis, nekem meg oda kell odaérnem, nem buli ha enyémet viszik el a rendőrök a tied helyett ;)
játszótérről esetleg nem ismersz anyukát? nyugdíjas fitt nénit? szomszéd? valaki aki pár száz forintért ugrasztható ha gond van!! és persze beszéld meg a gondozónővel előre, hogy tudjon róla, majd elmondja, hogy mit tudtok tenni, lehet azt mondja, hogy 500.-ért a játszótéren megvár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!