Egyik bölcsiből ki, a másiba be, vagy ne járjon és legyünk létminimum alatt?
gyerekemnek c tartása van.
sehol nem foglalkoztak vele, 3 hónapos korától rohangáltam minden vizsgálatra pedig.
most, amikor menne a bölcsibe(1,5 éves-beszoktatás kezdete)tudtam meg, hogy másik bölcsiben van gyógytorna..
viszont oda csak szakvéleményezéssel mehet, ami még hónapok kérdése mire meglesz.
jelenleg már gyesen vagyok, egyedülálló, dolgoznom kellene..
most vagy beszoktatom az adott bölcsibe és a szakvéleményezéses tortúra után át a másikba...,
vagy pár hónapig ki kellene húznom gyesből, hogy ne romboljam le a gyerek lelki világát a bölcsiváltással?
munkahely még nincs kilátásban, mert mellettem van a gyerek így meg nem tudok munkába állni és sehol nem várnak rám, hogy "ok, majd kezdjen, nem tudjuk mikor, ha ön jónak látja..."
Te már tettél fel kérdést itt. Abban minden orvos hozzá nem értő volt, a bölcsibe pedig nem akartak felvenni a ygerekedet.
Mellesleg nincs olyan bölcsőde, amihez szakvélemény kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!