A bölcsödében megmossák a gyemek fenekét (1,5 éves), ha kérem törlőkendő helyett? és ha tovább aludna mint a többiek, akkor felébresztik őt? és ha tízórainál éhes marad az egy gyümölcslétől, akkor sem adnak neki enni?
-aligha
-felébresztik
-azon lesznek, hogy ne maradjon éhen. Óvodában is lesz lehetőség "repetázni" majd a gyereknek.
Szerintem azt az egy gyereket nem fogjak kiemelni a közoseg kedvéért! Ugyanis ha a tiednek megmosak akkor masnak is megkene. Ezert szobatiszta 1,5evesen! Amikor haza vitted a gyereket akkor fürdést meg!
Mas a felalas ha nem lenne szobatiszta akkor köteles megfurdezni de az "óvónéninek"nem ez a feladata,Max ha veletlenul bekakil akkor nyilvan le tusoljak a gyereket!
Miért kellene megmosni törlőkendő helyett?
Általában heti 3-4 alkalommal gyümölcsöt kapnak tízóraira, illetve van egy reggeli 8-kor. Az ebéd a legtöbb helyen 11.30-kor van. 3 és fél órát nem bír ki egy rendes reggeli után?
Milyen szobatisztaságról beszélsz egy másfél éves kapcsán, kedves 6-os?
Láttál te már közelről gyereket?
7-es úgy gondoltam, hogy reggelizni nemigen reggelizne bent, mert itthon is pl megiszik egy tejitalt 7 kor és ennyi, tízóraira viszont már többet kér. a bölcsiben meg a tízórai szinte semmi...
a babám bőre rendkívül érzékeny
még a sudokrem, neugranormon se ért soha semmit, minden kimarja a fenekét, de még a törlőkendőkre is allergiás tüneteket mutat, egyedül a boraxosat nem próbáltam csak. kizárólag tiszta vízzel, fürdőkrémesen mosva gyógyszertári krémmel kenve marad a fenekén bőre és ez is csak akkor, ha időben cserélve van a pelenka, különben komolyan olyan, mintha húsig lenne lemarva a feneke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!