Előfordulhat, hogy egy gyerek nem tud beszokni a bölcsődébe?
Én ezt mondom,hogy ezt egy meg két hét után nem lehet eldönteni. A mi esetünk: az első hét nagyon jó volt, igaz, akkor még nagyrészt ott voltam, de vége felé már kiküldtek a folyosóra. Aztán a második beszoktatós hét előtt beteg lett, egy hétig nem mentünk. Na utána nagyon rossz volt. Kb. két hétig.
Nálunk számított sokat,hogy én görcsös voltam. Ő meg átvette. Ezt abból vettük észre,hogy ha az apja vitte be ,akkor alig volt sírás. Egy hónapig így is csináltuk. Nálunk úgy megszerette a bölcsit,hogy ha beteg lett 3 nap után már mondta,hogy menjünk.
De volt olyan kislány is, aki csoportban, aki hónapokig sírt, de csak reggel. 10 perccel azután,ahogy ott hagyta az anyja, már vígan játszott. Ő róla sem mondanám,hogy nem szokott be, mert akkor egész nap sírdogált volna.
Ettől függetlenül van olyan,hogy nem tud leválni egy gyerek. De normális bölcsiben ezt felismerik a gondozók, és szólnak. Én megkérdeztem anno a miénket. Azt mondta,hogy a 20 éves pályafutása alatt két gyerek volt, aki nem tudott beszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!