Másnak is nehezen megy a bölcsődei beszoktatás?
Nem ment nehezen de nem is így csinálták.
1. nap 2 órát voltunk 9től végig ott voltam gondozónőkkel beszélgettem ő meg vígan játszott nem is akart hazamenni.
2. nap ebédelt is már.Ebéd előtt negyed órával küldtek el mert nagyon jól el volt de csak annyira hogy egy másik szobában voltam hogyha nem eszik sír akkor tudjak menni hozzá.Ebéd után eljöttünk
3. nap próbáltuk az ott alvást.kb félóra alatt elaludt de nem sírva csak neki még szokatlan környezetben kicsit nehezen ment.keveset aludt 2re mentem érte és akkor fent volt már
4. nap nagyon nem akart semmit így ebéd után eljöttünk
5. naptól kezdve viszont már teljes napokat van bent és eddig jól el van.
Amit mondanék hogy sztem nagyon elsietik ne hagyd de annyit kalkulálj hogy kis sírás lesz akkor is ha egy éve odajár már.
A másik meg én nem titokban mentem ki.Odamentem elmondtam hogy pl elugrok bevásárolni addig ő játszik és megebédel utána jövök érte.így tudja mikor jövök és azt is hogy elmegyek.icipici kora óta így csinálom.nem szokott utánam sírni.Kiegyensúlyozott jókedvű és huncut itthon és bölcsiben is.
Remélem jobb már.
Azért fura hogy nem terelik a figyelmét.Sztem az a baj hogy nem épít vele igazán kapcsolatot a gondozó így nem bízik vele.Amíg nincs olyan akiben a bölcsiben bízzon addig nem fog beszokni.
Nem lehet másik csoportba menni?hátha ott van olyan gondozó akivel ki tud építeni egy kis kapcsolatot.
Az oké hogy kicsit minden gyerek sír de ennyi idő alatt már a nehezebb esetek is beszoknak...
Te szimpatizálsz a gondozójával?Barátnőm nem volt az lején jó véleménnyel róla és egy hónap volt a szokatás mert kb addigra változott meg a véleménye.
Tudod milyen kis radarok.Egyből észreveszik ha te nem szívesen viszed oda...
Mi korábban 1-1 napot voltunk játzsóbölcsiben, még a szoktatások előtt.
Beszoktatás után, amikor én vittem, csak sutty, már bent is volt, hátra se nézett. Csak néztem, hogy ennyi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!