Hasonló alvási habitusú gyerekkel hogyan alakult a bölcsőde nálatok?
Úgy tűnik, hogy alvási habitust is lehet örökölni, a lányom sajnos az enyémet örökölte. Éber alvó.
Időben jókat alszik, éjjel 10-12 óra, nappal is kétszer másfél-két óra. De ehhez az kell, hogy a sötét szobában bezárva aludjon.
Ma hajnalban ki akartam nyitni az ajtaját, hogy kicsit bekússzon a légkondi hűvöse hozzá is. Hangtalanul kinyitottam az ajtót, és arra felült az ágyban, hogy mezítláb léptem kettőt.
Ugyanezt csináltam gyerekkoromban, bármilyen kis neszre felültem teljesen éberen az ágyban. Bölcsődébe nem jártam, óvódába igen - a többiek aludtak, én meg kényszerbámultam a plafont.
Tartok tőle, hogy esetleg vele is ez lesz és ott nem fog tudni aludni.
Férjem az ellentéte, mellette lezongorázhatnák a 3. világháborút, akkor is alszik - sajnos nem ezt a vonalat örökölte.
Mire számítsunk, lesz gond a benti alvással, vagy lehet, hogy annyira lefárasztja a sok inger majd, hogy kidől délutánra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!