Lehet ilyet csinálni, lehet belőle bármilyen hátránya?
Szeptemberben kezdené a bölcsődét. Korábban a gyerekorvossal megbeszéltük, hogy a soros oltásokat gyorsan lezavarjuk augusztusban, hogy mire közösségbe megy, már meglegyen (meg ugye közösségben már nagyobb eséllyel oltana rá lappangó betegségre).
Most úgy tűnik, hogy elsakkoztuk magunkat, mert egy héttel korábbra emlékeztünk, hogy mikor ér vissza szabiról az orvos és keresztbeszerveztünk egy nyaralást.
A kérdés az, hogy ha az oltások időzítése miatt esetleg egy hét csúszással kezdené a bölcsődét, okozna neki bármilyen hátrányt?
Esetleg oltsa be a helyettes doki.
Egyébként sok kisgyerek év közben kezdi meg au ovit, bölcsit.
Nálunk nem nagyon lehet variálni.
Fiam is most kezdi a bölcsit, és 2 hetente szoktatnak be egy gyereket. Tehát nem szeptember 1-én van egy 14 fős sírós csoport szoktatáson.
Így nem is lehet variálni a beszoktatás miatt. Minket fel is hívnak majd előtte, hogy biztos hogy megyünk, amikor kell.
Szóval szerintem hívd fel a bölcsit, és kérdezz rá. De ezt nem mondták szülőin?
Szerintem elcserélheted a beszoktatási időpontodat, és akkor később kezd.
De lehet, nálatok máshogy van. Nálunk nagy a túljelentkezés, és mivel nem kötelező a bölcsi, hamar átadják másnak a helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!