Mennyi idős kortól szokták bölcsibe vinni a picit?
Változó. Leghamarabb fél éves kortól lehet.
Én 2 évesen vittem, de van olyan ismerős, aki siet vissza dolgozni, 1 éves lesz a gyereke mikor elkezdi a bölcsit.
Nővérem 7 hónaposan adta be a fiát, én 2 évesen írattam csanába a fiam, de csak heti 1-2 napot megy. Állami bölcsit 2 év 5 hónaposan kezdi, ahova minden nap megy majd.
Barátnőm végig otthon van velük, nem iratja egyiket sem bölcsibe, csak oviba.
Akkor szokták, amikor muszály.
Szia! Nekem ikreim vannak es kulfoldon elunk. Itt sajnos csak 6-7 honap a szulesi szabi, ugyh ra vannak szolrulva az anyukak arra, h bolcsibe adjak a 6-7 honapos babajukat. Hal`istennek mi meg tudjuk oldani, h vki - vagy en, ha otthonrol dolgozom, vagy a parom - otthon legyen veluk. Az ikrek most 10 honaposak es jovo heten mennek eloszor bolcsibe, de csak 3 napra, m ugy adodott, hmindkettonknek dolgoznia kell a parommal es anyosom sem tud vigyazni az ikrekre. Szoval mi 10 honaposan visszuk oket eloszor, de csak 3 napra.
Ha majd pici idosebbek lesznek, kb masfel, 2 evesek, akkor szeretnenk vinni oket hetente 1-2 napot, hogy szokjak mas gyerekek kornyezetet is, de csakis ezert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!