Mennyi ideig szokott tartani egy első szülői értekezlet? Kérték, hogy gyerek nélkül menjek. De egyedülálló vagyok kb segítség nélkül.
amúgy egy rokonom azt mondja, hogy a gyerekekre pont nekik kellene vigyázni a szülői allatt is..
jún elején lesz
szeptembertől megy életében először bölcsibe, most 12 hós.
de próbálok elmenni mégis a szülőire, mert ahogy magamat ismerem, mindig én vagyok az, aki olyanról nem tud amiről amúgy mindenki.még azon is gondolkodom, hogy diktafont vigyek, nem tudom mi van a koncentrációs képességemel.
kedves a segítőkészségetek, köszönet.
aúgy voltunk már játszóbölcsiben, simán ki tudtam menni a mosdóba egy hangja nem volt, hogy otthagytam, bízom is abban, hogy még kicsi annál könnyebben beilleszkednek.
ma pl leugrottam a boltba gyors és simán elvolt magában, hazaérve mosolygott rám :)
tudo, h nem ildomos ilyet tenni, de esett és mire beöltöztettem volna, addigra 10szer megjártam volna, mert a ház előtt van a bolt.
ezzel csak annyit akartam érzékeltetni, hogy ha vigyáznának rá a bölcsiben nem sírná végig a szülőit.
és nem szokásom amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!