Egyedülállóak gyereke elsőbbséget kap felvételnél. De ha nincs munkám akkor is kell igazolás? Bővebben kentebb
kaptam levelet hogy felvételt nyert a bölcsibe, mellette meg egy mellékletet, amin ez áll:
"A bölcsödei fekvételt érintő jogszabály változás miatt szeretnénk tájékotatni arról, hogy abban az esetben ha keresőtevékenységet folytat, vagy folytatni kíván, azt munkáltatói igazolással kell alátámasztania."
én szeretném beszoktatni a babát mielőtt munkát vállalok és senki nem fog engem úgy alkalmazni, hogy oké, 1 hónap múlva várjuk, szóval úgy tervezem kb szept-ben megy bölcsibe én meg ha nem találok munkát okt-ben, elmegyek munkaügyi által dolgozni ők mindig biztosítanak munkát(többször voltam már pedasszisztens általuk két munka között)
szóval ha nincs semmilyen igazolásom akor is mehet bölcsibe?
"hogy abban az esetben ha " - tehát ha van, igazolás,
ha nincs munkád, elmondod, szóban, hogy még nincs, és keresel. Elég nehéz ügy ez ma, nem kell tovább ragozni, nincs még és kész.
igen én is figyeltem hogy "HA"
viszont ha m.viszony feltétele a bölcsödei felvételnek, akkor ez a HA jelentheti azt is, hogy mert ha nincs, az sem baj, max nem veszik be a gyereket..
"felvételt nyert a bölcsibe"
- már felvették ez csak egy + adminisztráció: "vagy folytatni kíván" - tehát nem feltétele, a felvételenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!