Ha jön a második baba akkor a nagyobb mehet bolcsibe? Vagy ha már elkezdte elküldik?
Miért lepasszolás az, ha a szülő észreveszi a gyerek természetes igényét a gyerektársaságra?
Én egyedül akkor nem tartom elfogadhatónak, ha olyantól veszik el a helyet, aki dolgozni menne, és ezért nem veszik be a bölcsibe.
Kérdésre: nálunk is van nem is egy olyan, aki terhes, és viszi a gyereket. Szerintem, ha nincs túljelentkezés, akkor simán engedik. Szerintem még örülnek is, nálunk pl. volt olyan, hogy kevés volt a gyerek, és 1 csoportot megszüntettek, így az a jó, minél többen vannak. Ha a terhesség miatt elutasítanák a szülőt, annál kevesebb járna a fenntartásra. Gondolom, ha viszont ezért nem vennék be a másik gyereket, akkor szólnának, hogy mi a helyzet.
Az én lányom is ment bölcsibe. Én visszamentem dolgozni, de amikor bejelentettem az igényem a munkáltatónál, akkor még nem számítottam a terhességre (terveztük, csak nem ilyen hamar (Ez volt május végén), szeptember 9-én mentem vissza dolgozni, akkor már 3,5 hónapos terhes voltam.
Nem rakták ki a lányom a bölcsődéből és óvodába is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!