Anyukák, hogy éltétek meg az "elválást" a kicsi gyereketektől? Hogyan változtak meg a napjaitok, hétvégék?
Családi napközibe fog járni a gyerekem, mert a közelben nincs más. Visszamegyek dolgozni, ami azt jelenti, hogy heti 5 napot 10 órákat lesz bölcsiben.
Milyenek a hétköznapjaitok? Főzni, pakolászni azért csak kell, de így a gyerekre olyan kevés idő jut, nem? Fáradt délutánra, evés, fürdés, alvás... Csak a hétvégék maradnak.
Ahogy közeleg az idő, egyre jobban félek az elválástól. Ráadásul olyan a gyerekem, hogy még az apjával sincs sokáig el, hát még idegen helyen. Hogy lesz? Nem sok ez egy másfél éves picinek a szülei nélkül?
Voltam a bölcsiben már sokszor, megszakad a szívem, ahogy látom a sok kicsit, szorongatják a játékukat és csak állnak egy helyben szomorúan.
A nagyobbak, 2,5-3 évesek már eljátszanak egymással, de a kisebbek még nem.
Nem tudom eldönteni, tényleg megéri-e az a kevés plusz pénz, ami így majd megmarad (mert ugye a bölcsi sem két fillér).
Nekem pont a nevelők mondták, hogy minél kisebb, annál jobban alkalmazkodik a kicsi. Szerintem csak meg akartak nyugtatni ezzel... Szerintem is 2 éves kor a minimum, gyerektől függően. Legalábbis az enyémen így látom.
Még gondolkodnom kell rajta, igazából nem élünk nagy lábon, de nyárig nem halnánk éhen, ha nem dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!