Hol lehet kérni egyedülállóságról papírt, hogy be vegyél a bölcsibe munkáltatói nélkül is? Hosszabban lenn.
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Kislányom 2 éves. Gyesen vagyok vele,nincs hová visszamennem dolgozni. Viszont nem élünk meg egy fizetésből . Hol tudnék kérni igazolást az egyedülállóságról és mik a feltételei? A kicsi apjával egy címen lakunk,mert nem tudunk hová menni. Semmi probléma nincsen ,de ő tart el minket. Szeretnék munkát keresni. Hol tudok erről papírt kérni,és ezt ha megkapom tényleg beveszik bölcsibe munkáltatói nélkül is,hogy tudjak munkát keresni?2014. nov. 3. 12:27
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem adják ki. Legfeljebb nem adod meg a gyerek apjának a nevét illetve fiktív nevet adsz meg, akkor talán lehet belőle valami.Sok sikert!
12/15 anonim válasza:
Ez nem vicc volt, nekem van ismerősöm aki nem nevezte meg az apát és fiktív nevet szerepeltetett mindenütt, és volt olyan is aki egyáltalán nem írt semmit. Járj utána!
13/15 anonim válasza:
Kedves utolso, ez akkor mukodik, ha nincs apasagi nyilatkozat. Itt valoszinuleg van
14/15 anonim válasza:
Most, hogy írtad igazad lehet, mert úgy emlékszem, hogy az ismerősöm nem élt együtt az apával, talán soha nem is látta a gyereket és itt azért nem ez történt.
15/15 anonim válasza:
Nálunk a magasabb összegű családi pótlékról kérték a MÁK igazolást, illetve a gyámhivatalnál tettünk egy nyilatkozatot (az édesapa és én), hogy egyedül nevelem a saját háztartásomban a gyerekeket. Apa nem velünk lakik, nem is ide van bejelentve. Tudom, más példa, de szerintem, ha egy lakcímen éltek, nem tehettek ilyen nyilatkozatot, mert nem a kizárólagos háztartásodban neveled. Hívd fel a helyi gyámhivatalt, ott kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!