Lopják a pelust?

Figyelt kérdés
Eddig soha nem volt rá példa, de most úgy néz ki mégis. A múlt héten az egyik anyukának tűnt el egy bontatlan csomag pelus a gyerek szekrényéből. Pénteken kiderült tőlünk 15db tűnt el! Szóltam a gondozónőknek, így már szekrényben nem tartunk pelenkát, mondtam csakis úgy viszem, hogy beadom. Kint semmiképp nem akarom tartani. Ti mit tennétek ha ez kiderülne a bölcsiről, hogy valaki lopkodja? Először próbált a gondozónő olyannal védekezni, hogy itt még ilyen nem volt és van, hogy a gyerek 4-5 pelust is elhasznál egy nap mert épp úgy kakil. Ezt aláírom, de azt is mondtam ha már 15 db kellett volna a gyerek alá mert annyit nyom egy nap alatt akkor már orvosnál lennénk. Nagyon kiakasztott a dolog. Nem az, hogy most bebuktam 15 db pelust, hanem az, hogy ilyet megcsinál valaki. Ki lehet ezt deríteni valahogy? Ha igen csinálnak az ilyennel valamit? Ti mit csinálnátok? Már a ruháit sem érzem biztonságban a szekrényében. Totál ledöbbentem ettől. Valakinek volt ehhez hasonló tapasztalata?

2014. okt. 13. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
viszont nálunk az oviban van kamera az öltözöben pont a lopások miatt.
2014. okt. 14. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Ovodai öltözőben kamera? De faxa lesz, ha valami pedofil hozzájut a felvételekhez.....

A hugom bölcsődei gondozono. Ok ugy oldottak meg - a szülőkkel megbeszelve - hogy a szulok összedobjak a penzt es abbol veszik meg a pelenkat azoknak, akiknek meg kell. A szekrényekben egy darab van, minden gyereknek egy, ha haza menetelnek szukseges lenne, a tobbi a csoport szobában van. Evek ota igy csinaljak, azota nincs olyan, hogy eltűnik.

2014. okt. 14. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig csak annyit viszünk, ami kb. aznapra kell. Max 4-5db-ot. Este kikészítem a ruhája mellé és reggel aki viszi biztosan nem hagyja itthon.
2014. okt. 21. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Felháborító hogy ilyen előfordul

Nálunk szintén a fürdőben vannak külön fakkok a pelusnak,popsitörlőnek,előtte a kisfiam jele

2014. okt. 21. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!