Bölcsödei beiratáshoz kell szándéknyilatkozat a GYED/GYES-en lévő szülőtől. Mi ez a szándéknyilatkozat?
Nálunk úgy volt, de biztos bölcsi válogatja a dolgot, hogy kértek egy szándéknyilatkozatot a munkahelyről aki gyeden, gyesen van, hogy visszaveszik dolgozni. Azért kell, mert azokat a gyerekeket fogadja az állami bölcsi akinek dolgoznak a szülei. És ez csak így derül ki. Aztán most hogy elkezdett járni már a fiam a bölcsibe, kellett és vittem munkáltatói igazolást.
Nálunk úgy van, hogy attól még beírathatod és fel is veszik, hogy nincs munkahelyed, de van egy bizonyos idő talán 1 hónap hogy találj munkát és vidd a papírt.
Igazolom,hogy xy-t 2014 október 1-től foglalkoztatni kívánom. Aláírás,pecsét.
Ennyi!
Igen, sejtettem hogy ez egy munkaltatoi igazolas, s mivel nincs munkahelyem igy ezt nehez lesz prezentalni. Felhivtam a bolcsit, es azt mondtak hogy akkor csak vigyek egy igazolast a GYED-rol, aztan majd bemutatom a munkaltatoit ha lesz munkam. Az 1 honap turelmi idot meg nem mondtak, de ezek szerint legyek ra felkeszulve..
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!