Akinek bölcsődei betegség esetén bébiszitter vigyáz a gyerekre, mennyit fizet neki?
Mindenkinek köszönöm a válaszát. Kizárólag zöld kezet nyomtam, mert normális válaszokat kaptam! :-)
Nyilván én is figyelembe fogom venni a szakami tudást, a gyerekszeretet, de előbb fogok választani egy tapasztalt nyugdíjas gondozónénit, akinek kell a pénz, mint egy fiatal gyereket , aki úgy gondolja szereti a gyerekeket, aztán ha mondjuk felmegy a gyerek láza, azt sem tudja mit csináljon vele. Az sem mindegy, kit engedek be a lakásomba, ráadásul nehéz elképzelni, hogy vad idegenre legyen bízva a gyerekem a 4 fal között.
Nagyon nehéz, és hát alig van miből válogatnom. Per pillanat, mindössze 4 hirdetőt találtam, aki annyira volt szimpatikus, hogy egyáltalán felvegyem vele a kapcsolatot. Abból egy válaszolt idáig. Kiváncsi vagyok milyen lesz, remélem szimpatikus lesz nekem is és a gyerekeknek is egyaránt. És persze megfizethető is legyen.
Kedves kérdező én bébiszitter vagyok tapasztalt szakképzett Hol keresel bébiszittert? Én Budapesten élek!
Várom válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!