Mikor van/volt beiratkozás a 15. kerületi bölcsikben? Van honlapjuk?
Hiába google-ztam, nem találtam. Írtam e-mailt arra a címre, amit neten találtam hozzájuk, de semmi. :(
Köszi! :)
A nádastó utcai a központi- folyamatos felvétel van, egész évben felveszik a kicsit (már ha van hely).
Itt az összes tagbölcsőde elérhetősége és a telefonszámaik.
Mi megnéztük szinte mindet (kerületiek vagyunk)...hát nem tudom, hová vagytok körzetesek vagy hová szeretnéd vinni- egyik-másik kritikán aluli és nem csak vagy nem főleg a tárgyi körülményekre értem, mert azok olyanok, amilyenek.
Egyébként már volt szerintem- olyan április-május környékén szoktak beíratkozni.
De semmi gond: bármikor fel tudod hívni őket, el tudsz menni megnézni, tudsz sorszámot kérni (ÍRÁSBAN!), minden egyes tagintézménybe KÜLÖN kell, nincs kerületi összesítés, csak max. átcsoportosítás, ha szükséges.
Mióta fizetős (nem nagy összeg)- azóta azért nem szoktak hajba kapni a helyeken.
minden jót
...előző vagyok. Egyébként van honlapjuk is:
Megvolt már.
Az Arany Jánosba SEMMIKÉPP NE VIDD! Még, ha lenne is hely számotokra!
Nagyon NEM ajánlom!
Aranyba már kirakták 2 hete a felvételi névsort.
Egyébként március - áprilisban van a felvételi minden évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!