Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Tapasztalt anyukák egy kis...

Tapasztalt anyukák egy kis vígaszt adnátok? Kezdtük a bölcsit és nagyon rosszul viseljük! 25 hós

Figyelt kérdés
Beszokatáson vagyunk 4dik napja megyünk de már üvölt a kapuba.lelkileg engem is nagyon megvisel már előtte is de most aztán a keserves sírása miatt még jobban.egyfolytában az jár a fejemben hogy lelkileg ne sérülön .bár én is jártam bölcsibe és nem sérültem de az anyai aggodalom meg van bennem :) megnyugtatnátok? túl aggódom? köszönöm szépen !

2014. máj. 8. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

dehogyis aggódod túl, hát ki aggódjon az emberért ha nem az anyukája

mi októberben kezdtük, azt hittem hősként viselem és nem borulok majd ki de nem így lett

én itthon sírtam a kétévesem meg a bölcsibe

de az első hónap után sikerült meggyászolni az elválás folyamatát és lassan elkezdődött a helyreállás

sírjál ha kell, vigasztald meg a babát is ha sír, ez teljesen normális, fájdalmas életszakasz, de megkönnyebbültök és onnantól jön az hogy ő már nagy bölcsis, te meg egy nagy okos bölcsis anyukája vagy és büszkék lesztek majd erre az időszakra

2014. máj. 8. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

azt hittem egy felnőtt nő jobban veszi, ha bölcsibe kell járnia :)

ez a többesszám

2014. máj. 8. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg pont azért sír ilyen keservesen, mert rajtad is a bizonytalanságot, félelmet látja.

Fejben válaszd el magadtól és legalább te sugározz nyugalmat felé - akkor ő is könnyebben veszi.

2014. máj. 8. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:

mi is a 4. napon vagyunk túl :), az én fiam 23 hónapos.

igen, fejben kell eldőlnie, hogy legyél erős, bíztasd, hogy a bölcsi jó dolog: sok új játék, haverkák, móka, kacagás...

én a meghatódottságtól szipogok, hogy milyen nagy fiú lett :)

ha "elengeded", ő is hamarabb be fog szokni és örömmel fog járni.

nem könnyű, de kitartást!

2014. máj. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!