Lelketlen gondozónő?!
Veddki, majd az óviba is lesz egy gondozó vagy gyerek aki csúnyán néz, attól is vedd ki, majd iskolába se járasdmert ott is néznek csúnyán. Ès felesége se legyen mert az is fog vele kiabálni.
Szerintem ha a gyerek szeret oda járni, egyik gondozóban megbízol akkor semmi ok arra, hogy kivegyed onnan.
Nekem is a kicsi lányom bölcsis, de ha bajom is lenne a gondozónökkel nem kivenném, hanem megbeszélném, vagy másik csoportba kérném.
ha szívesen jár, miért vennéd ki?
nálunk is van egy hasonló gondozónő, de érdekes módon a gyerek őt szereti jobban. pedig engem a hideg kiráz tőle, de nagyon jól kezeli a helyzeteket.
viszont lelketlennek semmiképp sem nevezném, hiszen nem tudhatod, hogy miért ilyen. lehet komoly oka, hogy nem kedves és mosolygós.
Nem lehet burokban nevelni a gyermeket. Ha neki nincs gondja a gondozónővel, akkor neked sem kell, hogy legyen. Ha van férőhelye, szeret oda járni, egészségileg is bírja, neked pedig pihenned kell, akkor min gondolkozol? Lesz majd még komor óvónő, tanítónő, tanár, főnök az életében, és ezeket a helyzeteket neki is meg kell tanulnia kezelni.
Szerintem hagyd csak ott. Lehet, hogy jobban sérülne a lelke, ha kiszakítanád ebből a környezetből és el kellene válnia attól a gondozónőtől is, akit szeret.
Szerintem bölcsődére nem is lenne szükség, be kellene mindegyiket zárni.
A gyereknek 3 éves koráig az anyukája mellett a helye, és nem napi 8-10-12 órában idegen közösségben.
Nálunk az oviban van egy óvónő. Nagyon unszimpatikus majdnem minden szülőnek. A kinézete, a kisugárzása valami borzadály. Nem mosolyog, mindig olyan mérges feje van. Mégis minden gyerek őt szereti a legjobban.
van ez így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!