Kisfiam augusztus-szeptemberben kezdi a bölcsit (2 éves lesz). Arra gondoltam, hogy most, míg van időm bevásárolni neki megveszem amire szüksége lehet. Milyen ruhákból kb. hány db-nak kell lennie, esetleg valami plusz, ami hasznos volt?
Nem kellett semmi különös, bár én is azt hittem. Amit nálunk kértek: gumis szélű lepedőből 2 db. Váltóruhája legyen a szekrényben, body, pólók, pulcsi, zoknik, benti cipő, nadrágok. Udvarra nekünk van egy olyan overáll, amiért nem kár, pénteken viszem haza kimosni. Olyankor átnézem a cuccait, én csak arra figyeleka bepakolásnál, hogy mindig legyen annyi, hogy ha kétszer is át kell teljesen öltöztetni egy nap a legrosszabb esetben, akkor mindene legyen. Ilyen egyébként nincs, de jó kiindulópont.
Aztán a gyerektől függően szoktak kérni pelenkát, popsitörlőt, kenőcsöt, poharat, előkét. Lehet vinni alvótársat, cumit, stb. Beszoktatáskor nekünk még volt hálózsák, mert itthon így aludt, ezt 1 hónap alatt elhagyta. Szóval ne izgulj, mindent el fognak mondani, és nem érdemes költekezni. Havonta kérnek nálunk papírzsepit és popsitörlőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!