Mennyit fizettek bölcsis/ovis korú gyereketek családi napközi ellátásáért? Hely is érdekelne, pl Budapest vagy másik város, esetleg falu?
Állami bölcsibe esély sincs,hogy felvegyék,mert nem ahhoz a városhoz tartozunk,ahol dolgozok,egyébként a város mellett lakunk.Egy faluhoz tartozunk,ott nincs bölcsi,nem is tudnám oda hordani,mert messzire van.Az a baj,hogy pont határ úgymond.
Ezért kell majd nekünk is valami más megoldás.Terhességem alatt beírattam az "államiba" munkáltatóim is van,de sajna nem elég,mert nem ott lakunk.Fiktív lakcímet nem tudok varázsolni,hivatalosan a páromnak csak alkalmi munkája van.
Kinek mennyibe került a családi napközi?
Én 60 ezret keresnék majd 6 órában,de ha nem megyek vissza a gyerek max egy éves koráig az új munkakörbe,akkor a régi munkakörömet adják vissza(napi 12-15 óra ott,heti 5-6 nap,havi 100 ezerért)
Itt meg lenne helyben úgymond egy lehetőség és ha az egész fizetésemet is vinné,muszáj,aztán egyszer hátha felvennék államiba.Apuka csak gyesre lenne jogosult,családunk több száz kilométerre,ismerősünk se nagyon van erre.Kisváros,nem régen költöztünk.Az ovival már nem lenne gond,oda felveszik simán a városiba,azt is kérdeztem,de az még sokára lesz :-)
Igen,majd amíg adják,ebből talán meg tudjuk valósítani.Még van egy hónapunk kb együtt.
Úgy vagyok vele,hogy bármikor eltörölhetik. :-(
Ezen a téren inkább realista vagyok,de ki tudja,lehet,hogy kivételesen a "kis ember" is jól jár.
Esetleg nézz körül,hátha van olyan családi napközi,ami önkormányzati tulajdonban van,az lényegesen olcsóbb mint a magán kézben lévők.
Lányom is önkormányzatiba jár és havi 10-12eFt,4 étkezés van benne.
Ahol lakunk a bölcsik,napközik telítettek. Pesten a bölcsiben van hely,de nem vagyunk kerületi lakosok,csak ott dolgozunk,nem veszik fel,így mi is Dunakeszin találtunk 45.000 Ft+ 600 Ft/nap kajás naőközit. Hétfőn kezdünk és remélem,hogy jó lesz,míg oviba nem kerül a fiam.
Én 77ezer nettót+ 3 hónap után + 18ezres cafeteriát kapok. Nem sok,de a munkalehetőség kihagyhatatlan volt. És később több lesz a fizetésem.
Kedves utolsó!
Akkor nálatok is "jó" a helyzet :-(
Köszi nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!