13. Kerületbe költözök kegyedül a két egy évesemmel. Bölcsőde melyik van ott? Beveszik őket? Gyesen vagyok, az marad? Itt ugyan úgy járt a gyes és ingyenes volt a bölcsi. Ott?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 12:27
1/6 anonim válasza:
Persze, ha dolgozol beveszik őket, hisz az utcára nem rakhatod ki őket.
2/6 A kérdező kommentje:
Itthon voltam, idõs apukámat ápoltam. Nem dolgoztam mellette.
2014. jan. 24. 12:51
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, a kerület melyik részére költözöl, ez nagy kerület, de azt javaslom, hívd fel az önkormányzatnál Karácsonyi Magdolnát.
Szociális és Köznevelési Osztály
Cím:
1139 Budapest, Béke tér 1.
Ügyfélfogadás:
Hétfő:13.30:00-18:00
Kedd:nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00-16:30
Csütörtök: nincs ügyfélfogadás
A kérelmek leadhatóak az Igazgatási Osztály ügyfélszolgálatán.
Péntek: 8:00-11:30
Postacím:
1555 Budapest, Pf. 10.
Telefon:
(1) 452-4144, (1) 452-4148
Fax:
(1) 452-4147
E-mail:
szoco@bp13.hu
Osztályvezető:
Karácsonyi Magdolna; fogadóóra: hétfő 13:30-18:00 (31. szoba)
(1) 452-4144
4/6 anonim válasza:
Akkor természetesen nem. A bölcsikben a dolgozó szülők gyerekei vannak, legalábbis mifelénk, így is teltházzal működnek a bölcsik, hosszú várólisták vannak.
5/6 anonim válasza:
Csana, az van pár elég jó a 13. kerületben. Ott maradhatsz GYESen, meg kb mindent megoldanak. Jó Pont pl. nagyon jó.
6/6 anonim válasza:
Igen, bölcsibe csak akkor lehet, ha anyuka dolgozik. Ezért jó a Csana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!