Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mennyi türelmi idő van bölcsib...

Mennyi türelmi idő van bölcsiben ha elveszítem a munkám?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 hónap.
2014. jan. 14. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. A gyereket nem fogjak azert kitenni, mert te munkanelkuli lettél.
2014. jan. 14. 16:43
 3/5 anonim válasza:
Sziasztok! Nálun most pont aktuális a kérdés. Tegnap azt ondták, ha február 28-ig nem lesz munkám, utána kiteszik a gyereket. Jan. 7 óta vagyok munkanélküli. Feltettem a kérdést, hogy mi lesz ha kiteszik a gyerekem, és utána néhány hét múlva munkát találok? Azt mondták, erre ők nem tudnak válaszolni. Állítólag sok dolgozni akaró várja, hogy bölcsis legyen a gyereke. Hát... Dolgozni én is akarok, nem az én hibám, hogy elküldtek...
2014. jan. 15. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Egészen érthető okokból teszik ki azokat a csöppségeket a bölcsődéből, akiknek nem dolgozik az édesanyja.

Hát az istenit neki, kinek szülik az anyák a gyermekeiket?!Pont annak az "édesanyának" terhes a gyermeke, aki nem dolgozik? Szégyellje magát, de nagyon!

A bölcsődés korú gyermeknek az anyjánál a helye, aki megtanítja beszélni, enni, pisilni, szeretni, és minden más egyébre! Nem másnak, nem egy idegennek! Sajnos más a helyzet, ha az édesanyának is dolgoznia kell, mert például, hitelre vettek házat, és fizetni kell a törlesztést. Minden eset más!

2014. jan. 21. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen nagyon sokan várnak a bölcsődei helyekre, a vezetőnek mérlegelnie kell, hogy indokolt-e a kisgyermeket felvennie!Munkahelyi igazolást is szoktak kérni, sőt leinformálják a munkahelyen is. Vannak olyanok, akiknek a gyermeke pont egy olyan otthonülő anya miatt nem jut be, aki hol dolgozik, hol nem.
2014. jan. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!