Bölcsi gondom van?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy mivel leköltöztünk vidékre, nem fogok vissza menni az előző munkahelyre ahonnan eljöttem (papíron még ott vagyok, de most gyeden vagyok itthon)
viszont adódott egy olyan lehetőség most, hogy kapok itt egy (ismerős által) munkát, de akkor meg is tarthatom nem lenne gond ezzel, mert amúgy erre felé nehéz a munka keresés mert hogy nincs is lehetőség, telt ház van mindenhol.
Viszont így bölcsibe kéne adnom a másfél éves pindúrt.
Nem akartam, várni akartam az oviig, viszont ha várunk az oviig lehet már nem lesz meg ez a munka hiszen az még másfél év.
Ti mit tennétek?
2013. dec. 19. 15:44
1/4 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben voltam, és a lányom ment a bölcsibe. Szerettem volna otthon lenni, de a pénz is kellett, így én elvállaltam és jól tettem, mert utána jött egy nem várt, elég nagy kiadás, ami mellett nehezen éltünk volna meg.
2/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a kicsinek, jót fog tenni mindkettőtöknek. Vállald el a munkát, ha csak nincs szükségetek a te keresetedre, mert akkor nem kell.
3/4 A kérdező kommentje:
itt csak az a gond hogy effektiv nincs szükség erre a pénzre hiszen a bölcsi majdnem havi 50e ft, amit kapnék az nem sokkal több ahhoz hogy hüha de sok legyen...már ha értitek...de ha nem vállalom el akkor más kapja meg, és akkor ha oviba kell majd mennie és munka kell, akkor nem biztos hogy egyböl munkába tudok állni amikor is kéne már a pénz rendesen . elég dilemmás :S
2013. dec. 20. 07:42
4/4 anonim válasza:
így összességében elvállalnám. Később a munkalehetőség hiánya több szomorúságot hoz, mint most az elválás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!