Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk a kislányommal a bölcsiről, kértem, hogy meséljen a gondozó nénikről. Az egyikről csupa jót mondott,de a másikról azt mondta, megrángatta őt.
2013. dec. 12. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezném a gondozónőtől, hogy mi volt a probléma, amiért megrángatta (én totál komolyan kérdezném meg hogy lássa, hiszek a gyerekemnek). Ha elmondja, akkor meg lehet beszélni vele, hogy ne így oldja meg a nevelést, ha letagadja, akkor pedig majd kapcsol, hogy a jövőben ne tegyen ilyet, mert a gyerek visszamondja otthon. De szinte tuti, hogy letagadná.
2013. dec. 12. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A gyerekek néha kitalálnak sztorikat. A lányom 2 évesen azt mondta, hogy dadus azt mondta neki, ne rugdosódjon. Én meg megkérdeztem, hogy mit rugdosott. Elmondta, hogy az egyik pajtását rugdosta. Bementem és megkérdeztem, hogy bocsánatot kérhessek, meg a gyerekem is. Mondta a dadus, hogy a széket rugdosta a gyerek....nem mindig igaz, amit mondanak a gyerekek.
2013. dec. 12. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi pont így jártunk,beszoktatás alatt.Nekem azt mesélte a gyerek-hozzá kell tegyem,nme kérdeztem rá,magától kezdte el mesélni-hogy azt mondták neki,ha nem hagyja abba a sírást,kidobják a cumiját meg a rongyiját,a másik pedig hogy megszorította az arcát.Én rákérdeztem.Nyugodtan te is megteheted,egyáltalán nem ciki.Én teljesen kulturált formában tettem,előre elnézést kértem,h kellemetlen a téma nekem is,de hogy a gyerek ezt mondta és hogy van-e valami valóságalapja,nem akarok én ebből cirkuszt,bla-bla-bla.Természetesen nem volt igaz:D,de ezután sokkal figyelmesebbek lettek velem:D
2013. dec. 14. 00:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én bölcsődében dolgozom. Volt olyan, hogy a szülő egyik reggel kérdezte, hogy milyen szurit kaptak a gyerekek? Én csak álltam ott, nem értettem a kérdést. A gyerek otthon azt mesélte, hogy én mindenkinek adtam injekciót :) Szóval, nem feltétlenül mond mindig igazat a gyerek :) Én rákérdeznék azért :)
2013. dec. 19. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!