Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Most akkor mit is evett?

Most akkor mit is evett?

Figyelt kérdés
Szeptember óta bölcsis a 2 éves kislányom.az egyik gondozóval nagyon szeret lenni,míg a másiknál mondog sír.most szabin van a héten az a kit szeret,így egyedűl van az a gondozonő akinél sokat sírunk.(nem mondja hogy miért nem szereti)nagyon rossz evő lett a bölcsi óta.ma kérdezem a gondozónőt,hogy hogyan evett ma a kislányom?erre azt a választ kaptam:evett,de csak levest.mielött haza jöttünk volna megnéztem a mai menüt,de nem is volt leves....sem tegnap sem holnap nem lesz..most akkor hogy is volt ez???ti szólnátok holnap?ha igen akkor mit mondanátok?
2013. nov. 5. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem f.ngja se volt a gondozónőnek, hogy a te gyereked evett-e ma,vagy nem,csak mondott valamit,hogy lerázzon. Ennyiből ne csinálj ügyet. Sok gyerekre figyel, megoszlik a figyelme. Ezt jobb ha megszokod.
2013. nov. 5. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem csak arról nem volt fogalma, hogy a te gyereked mennyit evett, azt sem tudta mi volt az ebéd. Előrébb nem leszel vele, de már csak azért is rákérdeznék, hogy mit mondd.
2013. nov. 5. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
előfordulhat,h még sem az volt az ebéd ami ki volt írva.A mi bölcsinkben volt olyan,hogy eltértek a kiírt menütől.
2013. nov. 5. 12:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Én tudom,hogy nem lehet minden percben a srkukban,bár csak 6 gyerek van a csoportban abból 3ebéd után megy haza...de azért ezt nem tudom lenyelni..akkor mondja azt h bemegy megnézi a tányérjáz,ne pedig hazudjon...vagy nem jól gondolom??
2013. nov. 5. 12:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Eltúlzod.
2013. nov. 5. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Sokszor más a menü, mint a kiirt.
2013. nov. 5. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Rossz evő kisfiam óvónőjétől két hét ovi után kérdeztem, hogy eszik a gyerek. Azt mondta, jól, nincs vele baj. Gyanús volt, de elfogadtam. Pár nap múlva szólt, hogy mióta kérdeztem odafigyel rá és szinte semmit nem eszik. Benne volt becsület, hogy szóljon a tévedéséről.

Az ne lehet, hogy úgy értette a gondozónő, hogy csak a levét ette a főzeléknek?

2013. nov. 5. 12:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Csőben sűlt husi volt tört burgonyával,meg kivi :-(
2013. nov. 5. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy mégis volt leves csak nem volt kiírva. Ekkora baromságot biztos nem mondott volna véletlenül! Nem létezik!
2013. nov. 5. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokszor előfordul, hogy változik a menü és nem az lesz, ami ki van írva. Hidd el, a gondozónő nem fog kicseszésből neked hülyeséget mondani, akkor sem, ha unszimpatikus vagy neki te, vagy a gyerek- bár ilyet nehezen tudok elképzelni.

Egy bölcsődei gondozónő

2013. nov. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!