Ha nincs munkáltatóim, milyen kiskapuk vannak hogy mégis bevegyék a bölcsödébe? Sajnos néhéz anyagi helyzetbe kerültünk, a gyesből nem tudunk tovább megélni.
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 14:45
11/11 anonim válasza:
Nekem van munkahelyem, mégsem vették fel a kisfiamat, ezért magán családi napközibe jár. Pedig születésekor beírattam... A szomszéd otthon van gyesen, neki felvették a gyerekét, mert odament ordítozni , és hivatkozott valakire, aki protekcióval került be... Kvázi megzsarolta őket. Hát én nem mentem oda ordítozni, pedig tudtam a protekciós esetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!