Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Szerintetek elég az egy óra?

Szerintetek elég az egy óra?

Figyelt kérdés
Most kezdtünk beszokni és egy órát vagyunk csak ott. Most is mire kezdett volna belerázódni el kellett jönnünk.
2013. szept. 23. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég, pont amiatt amit irsz. nem tud egy óra alatt felszabadulni.
2013. szept. 23. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy van hogy a második héten maradunk ott reggelire is. Mert úgy érünk oda hogy kint vannak a játszón de ott se tölthet el sok időt utána be kell menni kicsit játszhatnak bent is és jön az ebéd nekünk meg el kell jönni.
2013. szept. 23. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ,de ezt a gondozonők döntik el szerintem ,kislányom mikor a bölcsit kezdte akor 9 töl ebédig maradtunk .
2013. szept. 24. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első 1-2 nap elég szerintem.

Én anno magánbölcsiben és oviban dolgoztam, ott is pont így volt.

Mi is most kezdtük, vagyis tegnap a bölcsit, tegnap 1 órát ma ici-picit többet voltunk ott kislányommal.

Én úgy látom első nekifutásra elég, jobb a fokozatosság, hacsak nem egy hipervagyány kisgyerekről beszélünk, aki simán ott marad bárhol anya nélkül, ha játékról van szó.

2013. szept. 24. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is így volt néhány napig. Igaz nem pont egy órát, hanem kb másfelet voltunk, reggeli után mentünk és ebéd előtti készülődés előtt kellett eljönnünk, nagy játék közepén. Azt mondták, hogy ez az élmény maradjon benne, hogy oda vissza szeressen, akarjon menni játszani.

De gondolom bölcsije, gyereke válogatja, hogy kinek hogy válik be. Nekünk így jó volt.

2013. szept. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!