Mennyibe kerül egy sima bölcsi? Milyen kiadások vannak? Lehet, hogy jobban megéri, ha a mama marad vele GYES-en?
ezt olvasd el, itt választ kapsz a kérdésedre, van a végefelé egy link!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__bolcso..
"A gyerek sokszor lesz beteg a bölcsiben ergó sokszor otthon kell vele maradni, utálják ezt a munkahelyen.Inkább maradj otthon vele Te ne sózd a mamára nem neki szülted."
És miből éljünk? Ha támogatod anyagilag az itthonmaradásom akkor nagyon szívesen babázok még egy évig. :) Én bölcsibe akartam adni, a mama (még 50 sincs)kérte külön, hogy inkább had maradhasson vele. Természetesen a pénz sem mindegy, őket kicsit kihúzná a szarból az a havi 28ezer, mi meg semmire nem megyünk vele.
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nálunk a kaján kívül nem kérnek pénzt, akkor átgondolom.
Köszönöm a válaszokat
"ne sózd a mamára nem neki szülted"
Az én anyám pl. magától találta ezt ki. Már alig várta.
A 3as több mint érdekes.
Maradj gyes-en ,dolgozz 6 órában és ad be bölcsibe .
Mennyivel jobb ha oviban lesz folyton beteg? Addigra megerősödik és dolgozhatsz 8 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!