Kabátból is vegyek majd külön bölcsiset? Mi az, amit feltétlen külön bölcsis ruhának is be kell szerezni?
Szió!!
ÉN a kislányomnak szoktam venni edző cipőt egyet amit az oviban használ egyet amit itthon ha valahova elmegyünk .
kabát is 2 kell egy ovis egy pedig otthoni.
Oviba amiket szoktam venni , rövid nadrág, szoknya , mert ott télen is meleg van fűtenek ezzerel.
végülis csak cipő , kabát kell amiből kettő kell .
6 éves kislány anyukája 40+2 hkm :)
én még az overállal egészíteném ki az első válaszolót. bár függ, hogy mennyit mennek ki télen.
enyémeket kiviszik esőbe, hóba, fagyba, minden nap, ráadásul domboldalon van az óvoda, így sokat szánkóztak.
na de nagy hó nem volt, így fél óra múlva már az olvadt havas sárban csúszkáltak, így minden este mosógépben volt az overál, majd másnap este hajszárítóztam mert nem volt elég a 2, túl vastag, nagyon nehezen szárad... szóval idén veszek egy plusz overál nadrágot is :D
már csak azért is mert este így volt, hogy nem tudtak lemenni apával csúszkálni, mert egyik még nem száradt meg, másikat meg mostam éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!