Kaptál már levelet, hogy felvették-e?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 11:59
1/7 anonim válasza:
Ha jól tudom csak akkor küldenek, ha nem vették fel. Nálunk legalábbis így volt. Az adott bölcsiben érdeklődj.
2/7 anonim válasza:
Igen, múlt héten megkaptuk az e-mailt, hogy hova vették fel.
3/7 anonim válasza:
Én tegnap vettem ki a postaládából a levelet, amelyben értesítettek, hogy melyikbe vették fel. (Budapest XI. kerület)
4/7 anyács válasza:
Én is nagyon várom már, akit felvettek, annak tuti küldenek (22.ker), mert abban van minden fontos infó, mint szülői és társai, de még nem kaptunk:S
5/7 anonim válasza:
Én is 22. kerületből, várom a levelet. Nem sietik el...
6/7 anonim válasza:
Gödöllőn úgy tudom, hogy e-mail megy annak, akit felvettek és levél annak, akit nem. Mi hál' Istennek megkaptuk az e-mailt, már volt is szülői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!