Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Székesfehérváron az Ákombákom...

Székesfehérváron az Ákombákom családi napközit ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Mit tudtok róla? Pozitív és negatív tapasztalatok is érdekelnek!
2013. jún. 20. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Tavaly nyáron csak úgy becsengettünk a gyerekeimmel, hogy szeretnénk megnézni. Nagyon rendes volt a gondozó, körbevezetett, informált, közben a gyerekeim játszhattak.

Ennél többre nem emlékszem, mert sok más cs. napközit is megnéztünk.

Az maradt meg, hogy a gondozót nagyon szerették a gyerekek, még puszit is adtak neki, mikor jöttek értük a szüleik.

2013. jún. 20. 14:23
 2/4 Kovács Tamás770613 válasza:

Üdv mindenkinek!

Beírattuk a kislányunkat hozzájuk, 1 hónap múlva ki kellett vennünk.

Nem figyelnek a gyerekre, erőszakosak, akár etetésnél is, nekik egy min. probléma sem jó.

Fizikálisan bántották a gyereket, és elmondta term.

Matracra leszorították paplannal, hogy aludjon.

A lépcsőn többször leesett, mert nem figyelt rá senki.

A gyermek pszichés és fizikális bántalmazásának tárházát hosszan lehetne sorolni, de összeugrik a gyomrunk, ha csak rá gondolunk. Ezért írtunk csak pár tényt.

Mikor azt hitték, hogy elmentünk, utoljára, alpári stílusban beszélték ki a szülőket a gyerekek előtt, ocsmány szavak használatával.

A vezető (Anett) szemrebbenés nélkül képes hazudni.

Mindennel képben van, csak tojik rá. Mindig van, aki beadja a gyermekét, mert kevés Fehérváron a hely.

Tamás

2015. jan. 12. 22:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves Tamás! Nagyon durva amit irsz, és nehéz elhinnem. Ez már egy régi kérdésem, azóta az én gyerekem is oda járt. Sokáig járt oda és imádta. Mi is jó viszonyba kerültünk velük és nyugod szivvel hagytam ott.Szóval furcsa nekem ez a teljesen ellenkező vélemény... Tényleg szeretett ott lenni, féltem is a váltástól.
2015. jan. 13. 14:21
 4/4 anonim válasza:
Bár látom régen tették fel a kérdést, még biztos aktuális lesz azoknak, akik bölcsi választás előtt állnak. A véleményem, tapasztalatunk Tamás hozzászólásával egyezik, semmit sem fejlődtek. Sokszor 16 gyereket is bevállalnak 2 felügyelővel. Sokat tévéznek, nincs türelmük a gyerekekhez, erőszakosak. Anett, a vezetőjük még mindig álszent.
2017. júl. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!