Mit adjak kislányomnak bölcsibe indulás előtt, ha ott fog reggelizni?
Most fogja kezdeni a bölcsit, 27 hónapos. Eddig minden reggel 1 joghurtot evett, majd délelőtt ivott 1 bögre kakaót. Ennyi elég volt neki ebédig, ha evett mondjuk kiflit út közben, tuti nem ebédelt.
Szóval 6.30kor fogom ébreszteni, 7.45-re kell beérni vele, mert 8-tól reggeli. Attól félek, ha ugyanúgy eszik itthon egy joghurtot, nem fog reggelizni, mert addigra még nem lesz éhes. Vagy igyon inkább 1 bögre kakaót? Azzal kibírja reggeliig?
Mondjuk ovi, de itthon csak kakaót kap a lányom.
Bent az oviban reggelizik.
Amíg nem volt ovis, ő is joghurtot reggelizett. Azóta uzsira vagy vacsira eszik joghurtot.
pont ma voltunk a bölcsiben érdeklődni, jöv őszeptembertől menne. minden szimpi, a napirend is, csak a reggelit nem értem:
8 tól van, aztán 10től tízórai, 12 től ebéd.
Ha majd járni fog, és én dolgozni, 8ra megyek, előtte viszem, mondjuk kb 7 kor indulunk itthonról. Én úgy nőttem fel és most is úgy élünk, hogy otthon reggelizik a család együtt. Akkor majd ne adjak neki reggelit? vagy én se egyek? vagy ott ne reggelizzen?
ok, hogy sokan rohannak és nem esznek otthon, és jó, hogy a gyerek leglább ott kap vmit, de ha jó szokások vannak, azt hogy rontsuk el?? még több mint egy év van, de hogy lesz??
Én egy kockasajtot és kakaót vagy egy zabkekszet és teát adok reggelire,esetleg gyümölcsöt és teát... 6.30 kor és a bölcsiben reggelizik 8 kor.
Szerintem ha pár szem szőlőt eszik amíg a család reggelizik rendben van,úgy sem fogja telehalámolni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!