Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Beadtátok a gyereketek bölcsib...

Beadtátok a gyereketek bölcsibe? Mennyi idős volt?

Figyelt kérdés
Áprilisban lesz 2 éves a kislányom. És áprilisban születik a kisfiam. Eredetileg nem akartuk bölcsibe adni a kislányt. Viszont eszembe jutott,hogy 2 év múlva a kicsit valószínű be kell adni,mert mire oviba mehet majd én meg visszamehetek dolgozni az nagyon sok idő. Addig nem biztos,hogy elég lesz csak a családi. Így viszont igazságtalannak érzem,hogy a kicsinek kell a nagynak nem. Plusz párom mostanában sokat dolgozik és lehet nekem is könnyebb lenne. Tapasztalatokra lennék kíváncsi esetleg pro kontra érvekre. Előre is köszönöm.

ma 15:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

6,9

Szerintem ess neki megegyszer, mert nem sikerült megértened. A kicsinek mindenképp mennie kell majd, most azon filozik, hogy emiatt a nagyot beadja e most.

ma 16:41
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem volt bölcsis egyik gyerekem sem. Eszembe sem jutott volna a nagyot bölcsibe adni, amikor otthon vagyok a kicsivel. Az meg a legnagyobb igazságtalanság, ha munkáltatói igazolás nélkül jár a gyereked bölcsibe.
ma 16:49
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
Be. 3 éves volt. Muszáj volt közösségbe kerülnie. Sajnos így is csak jegyzői segítséggel került be.
ma 17:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott miért tette? Komolyan érdekel. 10. voltam
ma 17:33
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Egyik gyerekem sem volt bölcsis. Csak előnyét látom ennek így utólag is.
ma 17:35
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

2 évesen ment. Nagyon szereti azóta is, kinyílt neki a világ, de ő egyke.

Amúgy a te helyedben nem görcsölnék azon hogy nem egyformán járnak intézménybe. Az adott élethelyzetet kell megoldani.

ma 18:43
 17/20 anonim ***** válasza:
A lányom 2 éves volt, amikor a fiam született. Mivel amúgy is itthon voltam, nem irattam be, fel sem vették volna, mivel nem dolgoztam, nem volt munkáltatói igazolásom sem. Amikor a fiam lett bölcsis, 2 éves volt. Akkor mentem vissza dolgozni.
ma 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A kisebb ment, de csak 3 évesen kezdett (egy hónappal előtte). Lejárt a gyes, az ovi csak fél év múlva tudta felvenni (akkor lett oviköteles).

A nagy 4 évesen kezdte az ovit, nem volt bölcsis, eszembe se jutott. Addig volt jó, míg mindketten otthon voltak. Minden nehézség ellenére imádtam azt az időszakot.

ma 19:12
 19/20 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Miért is lettem 0 % ?

Aki lepontozott,az írja már meg szépen, hogy mi a lópikula kifogása van az ellen,hogy én mikor adom bölcsibe a saját gyerekemet? Hm?

Egyáltalán az okát tudja? Nem. Akkor el lehet menni.

ma 21:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Én amúgy sem adnam be, de úgy meg főleg nem, hogy a kicsivel otthon vagyok, az nettó onzoseg, és a testvérféltékenység meleg agya is egyben
ma 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!