Beadtátok a gyereketek bölcsibe? Mennyi idős volt?
Figyelt kérdés
Áprilisban lesz 2 éves a kislányom. És áprilisban születik a kisfiam. Eredetileg nem akartuk bölcsibe adni a kislányt. Viszont eszembe jutott,hogy 2 év múlva a kicsit valószínű be kell adni,mert mire oviba mehet majd én meg visszamehetek dolgozni az nagyon sok idő. Addig nem biztos,hogy elég lesz csak a családi. Így viszont igazságtalannak érzem,hogy a kicsinek kell a nagynak nem. Plusz párom mostanában sokat dolgozik és lehet nekem is könnyebb lenne. Tapasztalatokra lennék kíváncsi esetleg pro kontra érvekre. Előre is köszönöm.
Szerintem ess neki megegyszer, mert nem sikerült megértened. A kicsinek mindenképp mennie kell majd, most azon filozik, hogy emiatt a nagyot beadja e most.
ma 16:41
12/20 anonim válasza:
Nem volt bölcsis egyik gyerekem sem. Eszembe sem jutott volna a nagyot bölcsibe adni, amikor otthon vagyok a kicsivel. Az meg a legnagyobb igazságtalanság, ha munkáltatói igazolás nélkül jár a gyereked bölcsibe.
ma 16:49
13/20 anonim válasza:
Be. 3 éves volt. Muszáj volt közösségbe kerülnie. Sajnos így is csak jegyzői segítséggel került be.
ma 17:30
14/20 anonim válasza:
Aki lepontozott miért tette? Komolyan érdekel. 10. voltam
ma 17:33
15/20 anonim válasza:
Nem. Egyik gyerekem sem volt bölcsis. Csak előnyét látom ennek így utólag is.
ma 17:35
16/20 anonim válasza:
2 évesen ment. Nagyon szereti azóta is, kinyílt neki a világ, de ő egyke.
Amúgy a te helyedben nem görcsölnék azon hogy nem egyformán járnak intézménybe. Az adott élethelyzetet kell megoldani.
ma 18:43
17/20 anonim válasza:
A lányom 2 éves volt, amikor a fiam született. Mivel amúgy is itthon voltam, nem irattam be, fel sem vették volna, mivel nem dolgoztam, nem volt munkáltatói igazolásom sem. Amikor a fiam lett bölcsis, 2 éves volt. Akkor mentem vissza dolgozni.
ma 19:09
18/20 anonim válasza:
A kisebb ment, de csak 3 évesen kezdett (egy hónappal előtte). Lejárt a gyes, az ovi csak fél év múlva tudta felvenni (akkor lett oviköteles).
A nagy 4 évesen kezdte az ovit, nem volt bölcsis, eszembe se jutott. Addig volt jó, míg mindketten otthon voltak. Minden nehézség ellenére imádtam azt az időszakot.
ma 19:12
19/20 anonim válasza:
13-as vagyok.
Miért is lettem 0 % ?
Aki lepontozott,az írja már meg szépen, hogy mi a lópikula kifogása van az ellen,hogy én mikor adom bölcsibe a saját gyerekemet? Hm?
Egyáltalán az okát tudja? Nem. Akkor el lehet menni.
ma 21:37
20/20 anonim válasza:
Én amúgy sem adnam be, de úgy meg főleg nem, hogy a kicsivel otthon vagyok, az nettó onzoseg, és a testvérféltékenység meleg agya is egyben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!