Hogy lehet kiiratkozni a bölcsödéből és milyen indokkal?
Egyrészt elmúlt a kezdeti varázs és minden reggel egy kínszenvedés és gyötrelem az egész hercehurca. Ráadásul mostanra nagyon sokan is lettek a csoportban és kevés a nevelő.
Másrészt úgy néz ki teherbe estem, de még nagyon az elején vagyok, nem szeretném elkiabálni. Az sem szeretném, hogy elkapjunk valamit, és az negatív hatással legyen a magzatra, mert amióta bölcsibe járunk 2 hete kapunk el valamit láz/orrfolyás/köhögés/hasmenés stb.
Ősszel úgyis jön az óvoda és után még jó sok évig úgyis ez lesz.
Tehát már több hátrányát látom a gyereken, mint előnyét.
Most ez a téli szünet kapóra jön, hogy szépen eljöjjünk. Viszont amiket írtam, nem szeretném az orrukra kötni. Egyáltalán meg kell ezt indokolni? Mi a kiiratkozás menete és mennyivel előtte kell szólni?
Nem kell megindokolni, mert a bolcsi nem kotelezo, ki lehet iratni a gyereket akarmikor es barmiert.
De ha kerdezik, eleg annyit mondani, hogy te mostantol otthon tudsz lenni a gyerekkel, aztan ennyi. Ha allami, egyebkent se jarhatna, ha nem dolgozol.
A pontos menetet nem tudom, de jelzed a nevelonek, aztan majd elmondja. Szerintem mostanaban kene szolni, ne hagyd az utolso pillanatra.
A bolcsode nem kotelezo, miert kellene indok ?
Ahhoz sem kell indok, hogy miert nem mentek a jatszoterre, ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!