Egy heten 2 -3 nap bölcsis nap?
Jart valakinek igy a gyereke? Mik a tapasztalatok?
Igazabol itthon leszek mert varjuk a tesot, de a kozosseg miatt vinnem neha.
Szerintem nincs értelme. Megy 2 napot, aztán 5-öt otthon van, az nekik elég sok kiesés. Végigsírja azt a 2 napot, utána megint otthon lehet. Másfelől a bölcsi nem gyermekmegőrző, nem is kötelező. Ha te csak úgy brahiból beadod a gyereket, akkor más elől veszed el a helyet, akinek lehet szüksége lenne rá.
Járjatok babaklubba, játszira, ott is van közösség.
Bölcsibe csak úgy veszik be, ha viszel munkáltatói igazolást.
Ha otthon vagy nem is viheted.
Az en kisfiam jar/jart igy bolcsibe, de nalunk picit mas okbol, a lenyeg az hogy fejlesztopedagogus javasolta.
Es egyebkent tenyleg szuperul be is jott nekunk arra, ami miatt beirattam, de…a betegsegek.
Nagyon sokat beteg, meg ugy is, hogy elvileg csak heti 2 napot jar (maganba persze, ezt allamiban nem csinalhatod, egyhazi passz). Gyakorlatilag volt hogy kimaradt vagy 1 honap is, mire ujra tudtam vinni.
En meg itthon vagyok, nem mentem vissza dolgozni, de ha lenne egy ujszulottem is es bolcsis koru gyerekem, fixen nem vinnem a tengernyi betegseg miatt, amit hazahoz.
Ha mar ovis/sulis a nagyobb az mas, az kotelezo, azt akkor lenyeled, hogy lehet sokat lesztek betegek. De a bolcsi nem az, nem szivatnam magam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!