Ha felvesznek egy gyereket bölcsibe mennyire kötelező rendszeresen vinni? Vagy ha 1 hónap után úgy döntünk, hogy nem visszük azt is lehet? Hogy működik a bölcsődei rendszer?
Bölcsinként változik. Nekünk azt mondták szeptember és november között lehet kezdeni, az első szülői meccselik le a szülők, hogy kié mikor kezd (egyenként van beszoktatás).
Ha jól tudom ahova mi jelentkeztünk ott minimum heti 4 nap mennie kell. Tesvéremék kislánya magán bölcsibe járt, még ott is heti minimum 4 napot mennie kellett vagy kiteszik.
Ez olyan hülyeség. Miért ne lehetne valakinek szüksége időszakosan bölcsire munka miatt?
Én pl.egyedülálló anyuka vagyok. 4 órában szeretnék dolgozni, de mi van ,ha olyat találok, hogy nem 4x5, hanem mondjuk 8+8+4 óra? Akkor nekem már nincs is rá szükségem és mástól veszem el a helyet? Vagy hirtelen a 4 órás fizumból telik magán bölcsire.
Ha nem lenne muszáj, eleve nem adnám bölcsibe, amíg pici és akkor még azt a 2 napot is elvennék tőlem, amit együtt tölthetnénk, azért, mert csak.
#14! Ja, persze. Mert ez így működik. Van olyan barátnőm, akinek sose kéne, de ő úgy van vele, sok pénznél mindig jobb rengeteg pénzt keresni. Mert neki a pénz mindennél fontosabb. Nyilván ő a rászoruló🙄
Nekem meg a sok pénznél is fontosabb a gyerekemmel töltött minőségi idő, nekem az elég pénz is elég a sok helyett. A semmi pénz viszont nem elég 😉
16, önigazolás.
A bölcsi szükséges rossz. A gyerekek 90 %-ának jobb helye lenne a családjával 3-4 éves koráig. Ahol nem, na ott olyan a család...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!