Akiknél kicsit távolabb van a bölcsi, ilyen időbe előveszitek a babakocsit? Tudom, hogy 2,5 éves gyereknek már nem való, de azért esőbe kicsit hosszú nekünk az út egy sétára.
Simán. Engem sosem érdekelt, hogy mit szólnak mások. Ha oda akartam érni valahová, beraktam őket a babakocskba és mentünk. Kocsink nekünk sincs, valahogy meg kellett oldani.
Más kérdés, hogy a gyerekeim elég sokáig szerettek is "babakocsizni".
Egy 2,5 éves gyerek még egyáltalán nem nagy hozzá.
Megint kezdődik, ha nincs autód ne legyen gyereked sem lepontozós műsor. Nem mindenki tud autót fenntartani, értsék már végre meg azok, akiknek meg a valagukhoz van már nőve az az autó.
Kérdező, ha nektek így megfelel, akkor csináld így. Állítólag én 3 évesen is imádtam a babakocsimat, én már csak haloványan emlékszem.
Sajnos én már eladtam a babakocsit mert úgy 1,5 éves kora óta nem hajlandó beleülni 🤣 mi egyébként sétáltunk esőben is mindig.
Fogja a kis esernyőjét es úgy megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!