Mennyi időt töltessz a bölcsibe miután bevitted a gyereket?
Ha megvolt a beszoktatás és már viszed "rendesen" a gyereket a bölcsibe mennyi idő múlva tudsz elindulni onnan dolgozni? Mi a feladatod ott, ráadni a benti cipőt elköszönni és ennyi? Kicsit mesélnétek nekem a bölcsiről mi hogy zajlik ott? Tartanak beszámolót a gyerek napjáról, hogy evett, jól érezte e magát stb vagy igazából csak úgy van a gyerek és nem követik nyomon annyira? Mennyi váltó ruhát érdemes vinni?
Köszöböm a válaszokat
(Egy nagyon izguló anyuka)
Csak elkészítem a gyereket. Ruha (ha kell,pl pulcsi) levétel, kézmosás, puszi. Aztán indulok is. Ugyan ez az ovi is amúgy.
Nálunk annyira nem voltak közlékenyek. Ha volt valami (nem aludt, bepisilt..... stb) amiről úgy gondolták érdemes tudnom akkor elmondták. Amúgy max annyit hogy ügyes volt, nem volt semmi. Kérdezni persze mindig lehetett.
Most szokott be a gyerekem, ez a második hét, hogy már "élesben" jár. Bemegyünk, kabát le, cipőcsere, a fürdőben kézmosás, és bemegy a csoportba. Eközben pár mondatot váltunk a gondozóval, aki a szoba ajtajában várja. Max 5 perc az egész. Az első napokban még kicsit sírdogált a gyerek, mikor eljöttem, ilyenkor vártam még kicsit az ajtó előtt, néhány perc múlva már csend volt (ez nem "kötelező rész", csak kíváncsi voltam, milyen hamar nyugszik meg, meg eljönni is jobb úgy, ha tudom, hogy már nem sír).
Mikor megyek érte, elmondja a nevelő, hogy mennyire evett a különböző étkezéseknél, kakilt-e, vagy ha leette magát és át kellett öltöztetni. Ez is pár perc. Váltásruhát 3-3-at kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!