Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mettől meddig van a gyermeked...

Mettől meddig van a gyermeked a bölcsiben?

Figyelt kérdés
Nekem 20hónaposom most kezdi majd a bölcsit és nagyon úgy néz ki, hogy reggel 7 előtt kell beadjam és délután fél 5 után érnék csak oda érte :( sajnos a bölcsi messze van a munkahelyemtől és az otthonunktól is, viszont muszáj visszamennem dolgozni és csak itt volt hely. Annyira sajnálom, hogy fél 7 előtt kilépünk az ajtón és este fél 6 körül érkeznénk haza. Tudom, hogy a szükség nagy úr de annyira félek, hogy nem fog szeretni a gyermekem mert ennyit vagyunk távol és ilyen keveset vagyunk együtt. Más is van/volt ilyen helyzetben? Hogy alakult a kapcsolatotok a kicsivel?
2023. szept. 6. 18:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8# Sajnos nem nagyon akarnak felvenni kisgyermekes anyukákat és a mostani munkahelyem legalább egy biztos pont talán kevesebb a veszélye, hogy kirugnának.( mondjuk okot sehol nem adnék rá szorgos vagyok, csak hát ugye ha a gyerek elkap valamit otthon kell maradni és nem sok munkáltató viseli ezt el amit meg is értek.) De itt meg az a hátraltató amelett, hogy messze van és ezzel így pont meg is válaszolom majd a 10#-nek is a kérdését, hogy nagyon kevés a fizetés még 8 órára is így sajnos semmit nem érne a 4 de még a 6 óras munka se :(
2023. szept. 7. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Apuka vagy nagyszülő nincs a képben?
2023. szept. 7. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
8-ra viszem, 4 után szoktam elhozni. Néha hamarabb, ha sikerül, bár ezt a bölcsiben nem javasolják, mert a gyerek nem érti, miért megyek érte hamarabb, ha máskor meg nem.
2023. szept. 7. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!