Akinek a gyerekét nem vették fel a bölcsibe, hogy oldotta meg?
Mi magánbölcsi vagy bébiszitterben gondolkodunk.
De esetleg ha neked ez nem opció, akkor megpróbálhatsz a munkahelyed melletti bölcsit keresni. Ami persze nagyon nem ideális, de nagyobb városokban lehet, hogy több lehetőség van.
Mi sem engedhetjük meg a fizetős opciót.
Nálunk nincs helyi bölcsi. A városban van vagy 7bölcsi, de oda nem veszik be, hiába oda mennék dolgozni, mert nem ott lakunk.
Mi most azt csináltuk, hogy anyáekhoz átjelentkeztünk papiron. És az ottani bölcsibe beirattam.
Ha felveszik, boldog leszek.
Ha nem, akkor pedig a helyi oviba megy 2.5évesen.
Viszont akkor csak 6órában tudok visszamenni.
Teljesen valid a 3-as kérdése.
Nálunk esélytelen volt a bölcsis hely. Egyébként se akartam beadni, így nem ment. A munkahelyem rám bízta azt is, hogy mikor megyek vissza. Tárt karokkal vártak 3 éves korában is.
"Mivel most mentem be, hogy szeretnék visszamenni, így most várnak igen"
Te se tudod a sorrendet, kiváló munkaerő lehetsz. :D
Alap, hogy eőbb megnézem, hogy milyen lehetőségek vannak a gyerek elhelyezésére, hisz a fiókba nem dughatod.
#8 úgy tűnik komoly problémáid vannak, ráadásul a kötekedés is nagyon megy ha már más nem . Valószínűleg közben nem a valagamom ülök, hanem a megoldást keresem,ráadásul ősszel lenne az egész esedékes , akkor tölti a kislányom a kettőt. Közben találtunk is egy magánbölcsit a közelünkben,ami nem 200 ezer havonta.
A többieknek köszönöm a válaszait :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!