Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hogy tudtok dolgozni bölcsis...

Hogy tudtok dolgozni bölcsis kisgyerek mellett ha "egyfolytában" -2hét bölcsi-1hét othon? Tp-oke, de nem lehet a végtelenségig. Szeretnék dolgozni, de előbb felmérem:vajon megtudom majd oldani a felügyeletet vagy sem..

Figyelt kérdés

A kicsim 2 éves és nem hittem volna hogy ez lesz.

Azon remenykedek hogy tavasztól már nem lesz annyit beteg.

De novembertől -marcius, aprilisig ha ez van , hogy lehet dolgozni mellette?

Kínlódás?

Ti hogy tudjátok megoldani?

2023. febr. 7. 06:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

7. mi abban szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 2 nagymama és 1 nagypapa van. Az én anyukám már nyugdíjas de nem egy városban élünk. Szerencsére vagyunk olyan helyzetben, hogy meg tudjuk oldani, hogy van nálunk eg, szobája és így tud jönni amikor szeretne és akkor is amikor nekünk kell segíteni.

A férjem anyukája még dolgozik, így ő a hetkoznapi gyerekfelugyeletből "kiesik"

Szerintem nem feltétlenül lenézés ez, csak sokszor nincs lehetőség..

2023. febr. 21. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
7: meg van az, amikor havonta egyszer megkérem anyámat, az is szájhúzással jár…
2023. febr. 21. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg van olyan is, hogy a nagymama kemoterápiás gyógyszert szed, és bármennyire is szívesen vigyázna a beteg gyerekre, nem teheti, mert nem kaphat el betegségeket. Persze akár a boltban is elkaphat bármit, vagy bárhol, de azért inkább nem küldjük be az "oroszlán barlangjába".....
2023. febr. 21. 22:16
 14/17 NTBS ***** válasza:
58%
Home office munkalehetőségeket keress.
2023. febr. 22. 05:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel felváltva maradunk otthon a gyerekkel, ha beteg, nekem fura, hogy a legtöbb családban ez a mai napig kizárólag az anya problémája..
2023. febr. 23. 00:36
 16/17 A kérdező kommentje:

15:

Nálunk azért van másképp mert en kb. a minimálbért keresem , ö pedig több mint dupláját kapja.

Néha marad ö is a kicsivel, de van amikor nem teheti meg, mert ott kell lennie.

Nyilván ö nem veszitheti el az állását ha esetleg leépítés lenne , barmi.

Én most inkább vállalkozásba fogtam, nemis annyira a pénzért, hanem nem akarom hogy terhére legyek bárkinek is - a munkahelyen-

Remélem 1 év és megerősodik az immunrendszere..

Nyilván kíváncsi vagyok ti hogy tudjátok megoldani beteg gyerekkel a munkát..?

2023. febr. 23. 08:06
 17/17 anonim ***** válasza:
:) a férjem szokott régebben homeoffice-ban lenni a gyerek mellett. Nálunk még alszanak du. szóval reggel korán felkel, dolgozik 2-3 órát. Aztán délután amikor alszanak dolgozik meg pár órát és a maradékot akkor ha én hazajövök. Másképpen sztem nehéz, kivéve ha már nagyobb a gyereked. Sokan amúgy hagyják a gyereknek a tévét és úgy tudnak mellettük dolgozni. Nyilván ha ez csak szükség esetén van akkor egy 5-6 évesnél már néha belefér de egy 2 évest nem tennék a tv elé le meg az nem is maradna ott.
2023. febr. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!