Akinek többemberes babája volt, az megpróbálkozik 1,5 éves korban a bölcsivel? gondolkodom a fél naposban.
Nem próbálkoztam meg. 4 évesen kezdte az ovit.
Pont mert "többemberes" volt, ami nálunk azért volt, mert születésekor sérült, fejlesztésről fejlesztésre jártunk. Nem fért volna ebbe bele a bölcsi.
Hasonloan, mint az elso, 3 eves, de 4 evesen kezdi majd az ovit. A tobbembereaseg mogott aok minden lehet, nalunk szenzorossag, ami persze kesobb derult ki csak.
En es a csaladom tudja kezelni az emiatti heppjeit, nem tudom elkepzelni hogy ezt a bolcsi toleralna, vagy jol tunak kezelniz pedig nincsenek azert extrem dolgai.
Az mas, ha muszaj munka miatt. Te miert adnad be? Ha csak par ora pihenes kell, bebiszitter?
Több emberes a fiam. Amúgy nincs más baja, csak a habitusa ilyen. Vagy legalábbis nem derült ki eddig semmi róla.
2 évesen kezdte a bölcsit mert visszamentem dolgozni. Nagyon nehezen szokott be. De az ott dolgozók szerint semmi extra nem volt, teljesen szokványos ha valaki nehezen szokik be.
Azóta már óvodás, az se ment egyik napról a másikra.
Mondjuk teszem hozzá hogy folyton beteg, így nehéz is valamit megszokni. De 4 évesen is bőven elég lenne neki ha csak én léteznek 😅
Én fiam sem egyszerű. Nem adtam volna be 2 év után ment, mert dolgozni mentem.
Viszont szerintem add be ha beveszik úgy, hogy nem dolgozol, tudsz pihenni, kikapcsolódni és mikor otthon van egy nyugisabb anya van vele, nem egy idegbajos, mert egésznap lefáraszt
5ös, akkor meg minek kellett neki gyerek? Jól mutat a közösségi médiában?
Ha az én feleségem így akarna megszabadulni a gyerektől úgy hogy közben otthon van, kiraknám mint azt a bizonyos macskát.
9es, felétek nincs játszótér, baba mama klub ahol szocializálódna? Ja értem akkor foglalkoznod kéne vele :-D
8as, nem ,de akkor én se legyek az ő szolgája, ne kelljen eltartanom ha ő bölcsibe vágja a gyereket mialatt otthon vakarássza. Onnantól a gyerek költségeinek a felét fedezném, meg a fele rezsit és kaját, a többit neki kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!